Recenzie Tinder Oradea

Tinder a fost une din primele aplicații pe care le-am încercat de când m-am mutat în Oradea. Am avut o experiența destul de buna cu Tinder în alta parte dar pentru Oradea aplicația nu e de prea mare ajutor. Sunt foarte puține profile și, chiar după ce am platit pentru gold și am putut sa caut și în Cluj sau alte orase, majoritatea persoanelor feminine de pe Tinder sunt studente sau fete tinere care cauta prienteni sau o aventura nu o relație seriosa.

Din păcate am plătit pentru Tinder gold pe 3 luni dar nu l-am folosit mai puțin de o saptamina pentru ca era o pierdere de timp. Poate dacă ești în Cluj sau Bucuresti mertita dar în Bihor e ca și mort. Oricum poți încerca versiunea gratuita și îți arata persoanele din apropierea ta. O să vezi ca nu sunt prea multe.

În loc de Tinder recomand matrimoniale ro sau chiar femei ușoare. Vei primi răspunsuri foarte repede și nu simți ca pierzi timpul.

Totuși păstrează aplicația Tinder când mergi într-un oraș mare și cauți o aventura. În Cluj, Bucuresti sau chiar Budapesta cu siguranța ai mai multe șanse.